Loader
" Mátyással és csapatával nagyon meg vagyunk elégedve! Korrekt, precíz, kreatív és megbízható munkavállaló, reális áron kiváló munkát végeznek!Ajánlom mindenkinek akinek megbízható és igényes szakmai felkészülésre alkalmas szakemberre van szüksége!Köszönjük csodálatos munkáját "

N Ferenc

" Nyugodt szível ajánlom mindenkinek Mátyást. Nagyon-nagyon szépen, alaposan dolgozik, megbízható, normális ember. Tényleg egy rossz szavunk nem lehet, minden a megbeszéltek szerint zajlott le, a munkával maximálisan elégedettek vagyunk, lelkiismeretesen dolgozik. Ez úton is köszönöm neki, ritkaság a mai világban az ilyesféle korrektség és alaposság! "

K György

" Tökéletes munkát végeztek, nagyon gyorsan, az előzetes megállapodás szerinti áron, még két apróságot is megcsináltak pluszban. Letakartak mindent, sőt ahogy látom, takarítottak is utána.Öröm volt hazajönni a tiszta, javított és festett előszobába. Mindenkinek ajánlom! "

V András

" Megbízható, gyors, precíz. Ahogy és amit megbeszéltünk, korrekt áron megcsinálták! Köszönjük szépen! "

G Krisztina

" Nálunk egy beázott szoba festését végezték el szeptember végén. A kollégája szép munkát végzett, akkor jött amikor megbeszéltük, addig tartott amíg mondta, tisztaságot hagyott maga után, és az eredménnyel elégedettek vagyunk. Köszönjük!Mátyás vállalkozását csak ajánlani tudom! "